Vriendenpas

Voordelen voor Vrienden

Vrienden van het Zeeuws Archief hebben met hun Vriendenpas een streepje voor. Behalve uitnodigingen voor het bijwonen van presentaties in het Zeeuws Archief ontvangt u als Vriend(in):

  • een uitnodiging en twee vrijkaarten voor de lezing door een bekende Nederlander tijdens de jaarlijkse Vriendendag (ter waarde van €10,-). Landelijk bekende sprekers vertellen over het belang van archieven en archiefonderzoek in hun werk; Frank Westerman (2012), Sjeng Scheijen (2011), Marjan Berk (2010), Annejet van der Zijl (2009), Arthur Japin (2008), Hans Goedkoop (2007), Nelleke Noordervliet (2006) en Cees Fasseur (2005).
  • een uitnodiging voor de opening van de jaarlijkse expositie in het Zeeuws Archief. In de archiefkelders van het Van de Perrehuis is elk jaar een nieuwe expositie, waarin de geschiedenis tot leven wordt gebracht. De collecties van het Zeeuws Archief vormen de basis voor elke expositie.
  • tien procent korting op cursussen, lezingen en publicaties. Archiefmedewerkers geven elk jaar nieuwe cursussen en workshops. Meer informatie over het cursusaanbod, en het overzicht van de publicaties (mede) uitgegeven door het Zeeuws Archief.
  • minimaal vier maal per jaar het laatste nieuws van het Zeeuws Archief per e-mail. Van uw bijdrage worden belangrijke archiefstukken over de Zeeuwse geschiedenis verworven. U wordt daarvan op de hoogte gehouden via het digitale Zeeuws Archief Nieuws.

Speciaal voor zakelijke Vrienden
Bedrijven die Vriend zijn van het Zeeuws Archief kunnen daarnaast ruimten in het Zeeuws Archief huren met tien procent korting.

Aanmelden is eenvoudig.

Vriendenpas Zeeuws Archief

Vriendenpas Zeeuws Archief

Bookmark and Share

Reageer op dit artikel

Uw email adres wordt niet getoond
captcha
  • C.F.H. Sio op 5 maart 2013 om 17:29 uur
    Jammer dat de versie op papier komt te vervallen. Aan papier geef ik de voorkeur.
  • Roosanne Goudbeek, Zeeuws Archief op 6 maart 2013 om 08:24 uur
    Hartelijk dank voor uw mail. U bedoelt dat de papieren nieuwsbrief een digitale opvolger heeft gekregen. Inderdaad is en blijft drukwerk mooi én prettig leesbaar. Het Zeeuws Archief heeft meer dan 10 jaar gratis 4x per jaar de gedrukte nieuwsbrief aan abonnees kunnen versturen. Daar is nu een einde aan gekomen. We hopen dat u desondanks zult genieten van het nieuws dat we nu digitaal brengen over de geschiedenis van Zeeland en de Zeeuwen.