Educatie & Exposities

Het Zeeuws Archief ontwikkelt activiteiten en producten voor het onderwijs en organiseert cursussen en workshops. In de middeleeuwse kelders van het Zeeuws Archief zijn tentoonstellingen te zien over onderwerpen uit de Zeeuwse geschiedenis. Meer weten? Mail naar educatie@zeeuwsarchief.nl.

Voor docenten

Het Zeeuws Archief heeft een gevarieerd educatief aanbod voor leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs en voor studenten in het beroeps- en academisch onderwijs.

Werkstukken

Het Zeeuws Archief heeft veel materiaal dat je kunt gebruiken voor een werkstuk of spreekbeurt. Je moet er wel even moeite voor doen, het is niet kant en klaar.

Exposities

In het Zeeuws Archief zijn regelmatig tentoonstellingen te zien. Lees hier alles over de lopende exposities en raadpleeg het expositie-archief voor informatie over tentoonstellingen die geweest zijn. Momenteel worden tentoonstellingen gewisseld.

Cursussen en workshops

Overzicht van cursussen, workshops en lezingen die het Zeeuws Archief, onder meer in samenwerking met de Zeeuwse Volksuniversiteit, in najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 organiseert.