Vacatures voor coördinator Zeeuws e-Depot en inspecteur

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in het archiefwezen en wil je graag werken in de provincie Zeeland? Dan ben je bij het Zeeuws Archief aan het goede adres! We hebben twee vacatures: één voor een inspecteur en één voor een coördinator Zeeuws e-Depot. Heb je belangstelling? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Reageren kan tot en met 5 januari 2018.

Wat doet het Zeeuws Archief?

Het Zeeuws Archief is dé werkplaats om de geschiedenis van Zeeland persoonlijk te ontdekken en te onderzoeken. Het Zeeuws Archief beheert en bewaart de archieven en collecties van overheden, particulieren en bedrijven in Zeeland en stelt deze beschikbaar aan het publiek. Het Zeeuws Archief wil uitgroeien tot hét e-Depot van Zeeland. Doel is het veiligstellen van de digitale informatie van en over Zeeland. Voor nu en voor toekomstige generaties. Meer weten? Kijk op www.zeeuwsarchief.nl.

Het Zeeuws e-Depot

Naast het beheren en beschikbaar stellen van 25 kilometer analoge archieven is het Zeeuws Archief specialist op het gebied van digitale duurzaamheid. Het Zeeuws e-Depot biedt digitale opslag, authenticiteit en toegankelijkheid en is beschikbaar voor archieven van alle Zeeuwse overheden en decentrale rijksinstellingen in Zeeland. Ook is het Zeeuws e-Depot beschikbaar voor de digitale archieven van bedrijven, verenigingen en stichtingen in Zeeland.

De afdeling Informatie & Kennis

Medewerkers van de afdeling Informatie & Kennis van het Zeeuws Archief houden zich bezig met het verwerven, toegankelijk maken en beschikbaar stellen van archieven en collecties. Verder houden zij toezicht op het archiefbeheer van aangesloten overheidsorganisaties en spannen ze zich in voor goede relaties met de ketenpartners in Zeeland.

Vacature inspecteur

In verband met de uitbreiding van het werkgebied is het Zeeuws Archief per direct op zoek naar een inspecteur (m/v) voor 32 à 36 uur per week.

Bekijk de vacature voor inspecteur hier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke van Aalst, afdelingshoofd Informatie & Kennis, via 0118-678800.

Interesse in deze functie?

De uiterste datum waarop je kunt solliciteren is 5 januari 2018. Je sollicitatie kun je per e-mail versturen naar vacature@zeeuwsarchief.nl onder vermelding van vacature Inspecteur. Kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 15 januari 2018.

Vacature coördinator Zeeuws e-Depot

Voor de afdeling Informatie & Kennis is het Zeeuws Archief per direct op zoek naar een coördinator Zeeuws e-Depot (m/v) voor 32 à 36 uur per week.

Bekijk de vacature voor coördinator Zeeuws e-Depot hier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke van Aalst, afdelingshoofd Informatie & Kennis, via 0118-678800.

Interesse in deze functie?

Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 5 januari 2018 en kun je per e-mail versturen naar vacature@zeeuwsarchief.nl onder vermelding van vacature Coördinator Zeeuws e-Depot. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 18 januari 2018.

Zeeuws Archief. Foto: Zeeuws Archief - AWK
De gebouwen van het Zeeuws Archief in Middelburg. Een achttiende-eeuws stadspaleis met naastgelegen woningen en een moderne aanbouw voor publieksruimten en depots.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Bookmark and Share